donderdag 16 april 2009

Voorspel het weekend...


Geen goed hoorspel op de radio dit weekend? Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…

Aangezien het weer aan de late kant is, sla ik donderdag over (Cameo, Word up!).

Hoorspel team gaat lekker interessant intelellectuel en intelligent doen dit weekend, te beginnen op vrijdag als Carlos Trevez gaat deejayen bij stichting Perdu, iets met poesieboekjes ofzo… kan ie niet naar de Sugar Factory waar Sis draait, die gast van dat neurotische trackie Trompeta waar Carlos zo dol op is. Prins Thomas doet het ondertussen helemaal solo in de Trouw, maar die heeft verder ook geen hulp nodig.

Zaterdag overdag naar het Geheugenhuis festival in Pakhuis de Zwijger om weer heel intelluligent over te komen, in de lounge draait Dirty D.is.ko alleen maar nummers met een geheugenthema. Als ik ze niet vergeet mee te nemen.
Verder is er weer Voltt met Matthew Dear, Hugo, Anton Pieete, Chaptal, Skils, etc in Paradiso, en in de Melkweg kan je ouwe tijden herleven met Candi Staton. In de Sugar Factory een zeer gevarieerde en sterke line up met Stuurbaard Bakkebaard, De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show(15 mei bij Hoorspel!), Don Rimini en veel meer. In de Flexbar komt er weer eens een afvaardiging van het Franse Institubes langs met Bobmo & Das Glow.

Zondag in de Melkweg The Qemists, harde drum&bass met op het album medewerking van o.a. Mike Patton & Wiley. Verder kan je natuurlijk ook het weekend weer culultureel intellectueel afsluiten met Hoorspel want dan is de première van Out_of_this_world in Haarlem, een nieuwe theater/filmcombiproductie waar Carlos Trevez de muziek voor heeft gemaakt. Alleen… we weten niet waar in Haarlem… alsof we op zondag nog leven.


download gratis die ep van De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show

Geen opmerkingen:

Een reactie posten