donderdag 9 april 2009

Voorspel het weekend...


Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…

We hopen dat jullie al aan het bouncen zijn op Zwart Licht in de Sugar Factory vanavond, want wij zijn weer eens rijkelijk laat met onze voorspelling.

Maarrrrr er is wel een moddervette vrijdag in aantocht, het begint al met de bizarre boeking voor de KELDER van Paradiso op vrijdag, een van onze favorieten: Daniel Haaksman. In de fucking kelder van Paradiso.. hoe kan het. Verder nog op deze avond niemand minder dan Boys Noize in de Melkweg, maar aan de overkant is het eigenlijk fijner met onze goede vriend Sneak Thief in de Sugar Factory samen met niemand minder dan Mark Moore van S-Express. Verder nog Red Nose Distrikt met Cocobongo & The Bonfire Ranch Of Love live in OT301 of met je rollerskates naar Disco Exota in Club 8.

Op Zaterdag speelt Larry Tee in Paradiso en The Whitest Boy Alive in Trouw, maar als je liever hip hopt kan je naar Struttin' in Bitterzoet.

Andere Larry speelt op Zondag in Trouw: Mr. Fingers(Larry Heard). Wederom ook Disco Exota, maar dan ‘s middags in gallery Maxalot (vroeger Boudisque).

Maandag hoort eigenlijk niet bij het weekend maar met al die paaseieren wel een beetje. Breakcore de dag, tik een eitje in de occii met: DuranDuranDuran, Otto van Schirach & DJ Donna Summer (Jason Forrest) of heb je al het hele weekend bij Awakenings geknald... of de hippie hebt uitgehangen bij Bob Dylan in de HMH, dan blijf je nog even voor Akon die deze avond o.a. met The Opposites hier op het podium te vinden is. Gezellig toch.



Download, maar ondersteun de artiesten door naar deze shows te gaan.


Wayne Wonder feat. CNN & Mr Lex & Akon - Anything Goes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten