donderdag 2 april 2009

Voorspel het weekend...

Geen goed hoorspel op de radio dit weekend? Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…

Eigenlijk willen we natuurlijk naar het zuiden afzakken voor het STRP festival… maar voor de thuisblijvers (waaronder helaas ik zelf) toch wat tips:
Vanavond ken je lekkah cultureel gaan doen, met PIPS:LAB in Trouw die dat voortaan iedere eerste donderdag van de maand gaan doen, toneel, performances en gewoon een club dus. Is dat te ingewikkeld, ga dan lekker naar paradiso voor Laurent Garnier (live!) en dj Woolfy van DFA.

Vrijdag draait Carl Craig in de Melkweg, maar daarvoor ook al bij de opening van de MiniBar en is Clark (Warp!) in de Trouw bij Viral Radio. Voor een beetje goede discovibe ga je naar Club Up met de New York Disco Legend Nicky Siano [Studio 54, The Gallery] en verder de usual Amsterdamse disco deejays.

Verder heb je zaterdag Radical in de OT301 met Cyrus & Pangaea en in de Melkweg Kubus & Bang Bang.

Het weekend sluit mooi af met dubstep in de Bitterzoet met o.a. Aardvarck & 2nd II None en in Club Up & De Kring: Rednose District & Rich Medina.


Download maar support de artiest door naar optredens te gaan en koop nou gewoon af en toe nog eens wat muziek als het je bevalt.

Carl Craig/Innerzone Orchestra - People Make The World Go Round

Geen opmerkingen:

Een reactie posten