donderdag 5 maart 2009

Voorspel het weekend...

Geen goed hoorspel op de radio dit weekend? Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…

We zijn wat laat, want ook wij zijn deze week wat trager door het heftige afgelopen weekend (sorry voor de stilte op het blog). Een heleboel mensen zullen dus ondertussen al aan het bouncen zijn in de club, bijvoorbeeld bij Steffi in de Sugar Factory of bij Pitchtuner & We Are Enfant Terrible in Paradiso.
Morgen, vrijdag dus, begint het zwaardere geschut van dit weekend. Bijvoorbeeld met de dikke lome dubstep van Kode9 & The SpaceApe in de nieuwe, en nu al erg interessante club Trouw. Ook Ellen Alien is een naam om van te smullen, zij staat samen met o.a. 2000 and One in de Melkweg haar techno ten gehore te brengen. Verder kan je deze avond in de Sugar Factory naar fidgethouse en bloghouse luisteren met o.a. Sick Boy. Of je gaat voor cultuur en gaat los op de Kuduro en aanverwante stijlen op de African Music Night in de OT301.

Op zaterdag speelt de legendarische tekno, acid, breakbeat act Crystal Distortion op een soundsystem feest bij Villa Friekens, hoody op en met je hoofd in die speaker. Onze vrienden van Basserk hebben weer eens een Kiss Off feest in de OT301 met o.a. Petr Passive & The Routines live. In de Wester Unie gaat het er heel anders aan toe met groovy techno koning Luciano, en zoals het bij dit soort feestjes hoort is er daarna vanaf 5 uur een afterparty in de Flexbar. Daar wordt trouwens voor 5 uur ook al aardig gedraaid door o.a. KidGoesting en wederom Sick Boy.

Op zondag moet je maar lekker met je partner op de bank onder een dekentje gaan chillen, met een hoorspel op de radio.



Download, maar vergeet nooit de artiest te ondersteunen door hun muziek te kopen of concerten te bezoeken!

Kode9 & The SpaceApe - Bodies
Crystal Distortion - 4 Curley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten