woensdag 25 maart 2009

Drum Rhythm Festival terug!

Al jaren is er een groot gemis in het Amsterdamse festival gevoel. Ja leuk dat ADE of 05 Days Off, maar het haalt het niet bij Drum Rhythm. De vetste live dance & hip hop artiesten en deejays in een onvergetelijke setting. 2002 was de laatste editie, helaas toen al niet meer zo sfeervol als in de jaren daarvoor vanwege de noodgedwongen verhuizing (verbouwing Westergasfabrieksterrein, wat mooi gelukt is toch?). Vervolgens mocht er niet meer door tabak gesponsord worden en was het helemaal einde oefening. Schijnbaar is er nu dan eindelijk een nieuwe sponsor gevonden en komt het weer terug: 31 juli & 1 augustus. Check deze berichten op verschillende vacature sites.

"Het Rhythm Festival wordt een vooruitstrevend live/dance festival waar de nieuwste acts op het gebied van dance-, zwarte muziek en popmuziek een podium krijgen. Het festival heeft 6 podia waar afwisselend populaire en innovatieve acts worden geprogrammeerd."

Wie wordt de nieuwe sponsor? Raden mag hieronder, de winnaar krijgt een gratis drankje van het merk (of auto, of verzekering, of radioshow, of ...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten