donderdag 26 maart 2009

Voorspel het weekend...


Geen goed hoorspel op de radio dit weekend? Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…


Het begint op donderdag in de Melkweg voor de liefhebbers met Peter, Bjorn en John en in Trouw met de releaseparty van het album van Tom Trago waar ook Trus'me gaat spinnen. In de Flexbar de Bang Gang deejays op de Boards Creative afterparty.


Vrijdag in de Paradiso Mulatu Astatke uit Ethiopiƫ; rare grooves!!! Met diezelfde avond daar ook nog de mysterieuze (Legowelt) Nacho Patrol voor de afro Italo movie vibes. Verder nog in de Flexbar Brein van WirWar, onze ouwe beat vriend Elected en een boel andere dikke shit op Bomb Diggy. (En dan draait Dirty D.is.ko ook nog op een NFTVM feestje in de Nieuwe Anita, iedereen welkom!)


En op zaterdag is er alweer iets leuks in de Flexbar, namelijk Seymour Bits (je weet wel, die gast die de dikke beats voor DJVT maakt maar eigenlijk zelf al jaren veel dikkere muziek maakt); but more important, sorry freaks, dj Premier voor 9E in de Melkweg op het feest van TLM & All Star Fresh!!!
Laten we dan voor de dubstepheads ook nog wat bieden: Bassculture in ot301 met o.a. Jazzsteppa.


Voor een vleugje Zuid Amerika,hangmatten en mojito kan je zondag terecht in de Sugar Factory voor Novalima uit Peru die je weekend goed afsluiten met wat Afro Peruvian City Beats.

Ow wat een heerlijk voorspel...


Download, maar support de artiesten door naar die shows te gaan! En koop af en toe ook nog eens wat, dat is eigenlijk veel leuker dan die gratis downloads. Echt, heus!

Mulatu Astatke - Yegelle Tezeta
Nacho Patrol - Color Sound

1 opmerking: