donderdag 19 februari 2009

Voorspel het weekend

Geen goed hoorspel op de radio dit weekend? Geen Hoorspel avond in de club?
Geen nood, het Hoorspel team is de beroerdste niet en geeft je wat tips om je luie reet van de bank te halen dit weekend in Amsterdam. Het is tenslotte al donderdag en het voorspel is begonnen…

Waar je deze donderdag zeker naar toe moet is natuurlijk makkelijk, want vanavond is het al eerder genoemde Laaghangend Fruit feestje in de Winston. Kan niet misgaan met dj’s als Afrobot, Suckerpunch en natuurlijk Dirty D.is.ko, ik dus. Mail, bel of roep gewoon heel hard als je op de gastenlijst wilt!
Voordat je naar de Winston komt kan je mooi het vroege (21:30!) optreden van Seymour Bits meepakken in de Sugar Factory. Als je dan de Winston te ver vindt om te lopen ga je gewoon naar de 3 uur lange set van legende Kevin Saunderson in de Melkweg.

Vrijdag is er nog meer techno in de melkweg met Speedy J, Adam Beyer, Deadbeat Ft. Tikiman en vele anderen. Ben je wat avontuurlijker ingesteld en een tech-gadget freak, neem dan je mobieltje mee naar de OT301 op vrijdag. Daar is namelijk Hard Daze Night met naast goeie muziek iets vaags interactiefs met live muziek streamen naar je mobieltje doen ofzo. Ik snap het ook niet, maar ik hou wel van vaagheid.

Meer goede muziek op zaterdag in de OT301, want dan is er knallende acid met o.a. dstruct & 030303 dj’s. Ook kan je naar een liveset van Thieves Like Us (Kitsune) in de Flexbar, waar verder ook zeer gezellige muziek gedraaid zal worden. Voor de verantwoorde Cote D’Azur Patathouse injectie moet je gaan springen bij Le Le in de Sugar Factory. Als je ons niet ziet springen zitten we wel aan de bar met breezers en sletjes, hoewel Carlos meestal een Mojito met extra suiker neemt.

Legendarische Hip hop in de Melkweg op zondag waar een monster line-up van The Beatnuts, Jeru the Damaja, Heltah Skeltah, Tha Alkoholiks, Lords of the Underground, Paris, MOD the Black Marvel en vele anderen geheid de tent zal doen afbreken. Of staan ze allemaal te stoned op het podium? Dat zijn ze in ieder geval wel in de Winston deze zondag waar je het weekend kunt afsluiten door je favoriete soundsystem in een “Irie Battle” te steunen in de Winston. Wij komen natuurlijk voor Lekkah Band.

Heb jij tips voor het volgende weekend? Mail ze naar hoorspeldjs@gmail.com

Download maar vergeet nooit de artiest te ondersteunen door te kopen of concerten te bezoeken:
Kevin Saunderson – Truth of Self Evidence
The Beatnuts – Bring the Funk Back
Laaghangend Fruit mixtape

Geen opmerkingen:

Een reactie posten